Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een stukadoor of latex spuiter en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures of neem contact met ons op om jou mogelijkheden te ontdekken bij Bouw Services Koba! Wij zijn een bouw bedrijf gespecialiseerd in stucwerk, schilderwerk, vloer leggen, tegels zetten en alle andere renovaties binnen- en buitenhuis. Als je een echte doener bent en je hebt liefde voor het vak zou je zo in ons team passen!

Wij hebben geen vaste werktijden en werken vaak in projectverband. In de regel werken wij van maandag t/m vrijdag en vertrekken wij tussen 6.00 en 7.00 en kunnen we tussen 15.00 en 16.00 weer thuis zijn. Weekenden werken komt regelmatig voor maar dat is natuurlijk bespreekbaar.

Wij kunnen een fijne, aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving creëren en een aantrekkelijke salaris  aanbieden. Werken in ons team is gezellig en gevarieerd. In ons team er is plek om te groeien en de vakman te zijn die je bent. Op den duur kan verhoogde inzet zelfs leiden tot het leiden van je eigen team.

Wat zoeken wij in onze medewerkers?

Als ervaren stukadoor ben je bezig met ervoor zorgen dat het eindresultaat voor de klant perfect is. Je bent zelfstandig, proactief, ondernemend en hebt de vereiste pit en motoriek om het werk te leveren dat van je wordt gevraagd. Je kan goed communiceren en luistert goed. Verder leer je liever in de praktijk dan uit een boek. Vroeg opstaan is voor jou geen probleem en hebt de mogelijkheid om in de omgeving van Breda te kunnen werken of bezit een rijbewijs B.

Ben je een ervaren ZZP’er en wil je weer terug in de loondienst voor stabiliteit of pensioen opbouw of wil je weer terug naar je oude vakgebied als vakman neem dan contact met ons op. Het belangrijkste is dat je de gewenste eigenschappen bezit en het doorzettingsvermogen, en een goede portie nieuwsgierigheid hebt en uiteraard collegiaal zijn. Neem gerust contact met ons op om je mogelijkheden bij Bouw Services Koba te ontdekken.

Onze vacatures

Op dit moment nemen wij nieuwe spack/latex spuiters aan & stukadoors.

Benieuwd of er op het moment vacatures open staan? Neem hieronder eens een kijkje.

Indien er geen vacatures beschikbaar zijn, kan je altijd je open vacature sturen met een motivatie en CV naar bouwserviceskoba@gmail.com en wij zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen.

Vacancies

Open chat
Hallo :)

Heeft u een vraag?

Stel het dan hier, wij helpen u graag verder.