Spuiten van uw woning doen wij voordelig en snel.
Verf Spuiten van uw Meubels & Andere Objecten

Uw object super mooi gespoten naar elk gewenste kleur inclusief Goud & Zilver.

Verf Spuiten van Meubels & Radiatoren etc.

Super Strak en Mooi Gedekt.

Heeft u nieuwe meubels gekocht en bent u niet tevreden over de kleur? Of heeft u bestaande meubels die toe zijn aan een nieuwe mooie laag zoals goud, zilver of welke kleur dan ook. wij zullen uw meubel of radiatoren super strak en mooi spuiten naar elk gewenste kleur met een zeer duurzame en krasvaste verf waardoor u vele jaren kunt genieten van uw product met een nieuwe coating.

Krasvast, Schrobvast en Duurzaam verf lak.

Door het gebruik van moderne en kwalitatieve verf bent u gegarandeerd van een duurzaam eind resultaat.

Na het aanbregen van de coating op uw meubel of radiatoren zal die nieuwe lak uiterst goed schoonmaakbaar zijn door de hoge schrobvaste waarde van de verf. Ook is onze verf krasvast sterk waardoor het bestendig is tegen krassen.

Alle kleuren

Wij spuiten alle kleuren verf met een uitstekende strakke resultaat.

Contact

Bij interesse kunt u via de onderstaande link contact met ons opnemen wij reageren gebruikelijk binnen 15 minuten of u kunt ons ook uiteraard bellen voor het maken van een afspraak & een snelle afhandeling.

Tel. 0648589255

Tarieven:

Omdat elke meubel of andere objecten uniek is zijn de prijzen verschillend. wilt u weten hoeveel het kost om uw object te spuiten neem dan via één van de onderstaande manieren contact met ons op.

 

De Spuitmachine:

Door het gebruik van enkel de allerbeste moderne apparatuur zoals onze Graco Ultramax Pro contractor Spuitmachine weet u zeker dat de verflaag uitstekend wordt verspreidt door een goed gedoseerd verneveling waardoor het eindresultaat er prachtig uitziet.

 

Spuitcabine

De Meubels en uw andere producten worden in onze spuit cabine gespoten in een beschermende omgeving tegen stof en een stabiele temperatuur van 20° graden.

 

Bij ons weet u altijd vooraf wat de prijzen zijn omdat wij prijzen hanteren waarop wij adverteren dus er komen geen kosten bij zoals reiskosten, materiaal kosten, verf kosten onze prijs is dus All-In.

 

Wij zijn makkelijk bereikbaar van maandag t/m zondag in de ochtend, middag & avond.

  • Mobiel/whatsApp: 06 485 892 55
  • Email: Bouwserviceskoba@gmail.com

Wij zijn werkzaam in de volgende provincies:

Noord-Brabant
Zuid-Holland
Noord-Holland
Zeeland
Utrecht
Gelderland

&

Vlaanderen, België

Category
Services
Open chat
Hallo :)

Heeft u een vraag?

Stel het dan hier, wij helpen u graag verder.