Latex Spuiten

Latex Spuiten

Latex Spuiten.

Voordelig Latex Spuiten door de professionals van Bouw Services Koba is voordeliger & strakker dan de traditionele manier van verven. Met een professionele latex verfspuit wordt de verf efficiënt verdeeld, ook wordt er een dikker laag aangebracht dat zorgt voor optimale dekking.

Wij werken enkel met de beste kwaliteit & professionele verf merken zoals Sikkens, Sigma, SPS.

Wij beschikken over werelds beste verf spuitmachine van de Graco Ultra Max Pro Contractor editie waardoor u garant staat voor een top finish eindresultaat.

Met een verfspuit is uw gehele woning in één tot 2 dagen omgetoverd naar de gewenste kleur voor een zeer aantrekkelijk & concurrerende tarief.

(Al Onze prijzen zijn inclusief verf & materiaal)

Geen banen & standaard meerdere lagen.

Door het gebruik van een verfspuit word verf nauwkeurig en precies verdeeld over de muur waardoor er geen banen zullen ontstaan.

Wij spuiten altijd 2 lagen verf voor optimale dekking.

Alle kleuren

Wij spuiten alle kleuren verf met een uitstekende strakke resultaat.

Contact

Bij interesse kunt u via de onderstaande link contact met ons opnemen wij reageren gebruikelijk binnen 60 minuten of u kunt ons ook uiteraard bellen voor het maken van een afspraak & een snelle afhandeling.

Tel. 0648589255

Tarieven:

€5,00 per m² excl. Afplakken

€6,50 per m² All-In

De Spuitmachine:

Door het gebruik van enkel de allerbeste moderne apparatuur zoals onze Graco Ultramax Pro contractor Spuitmachine weet u zeker dat de verflaag uitstekend wordt verspreidt door een goed gedoseerd verneveling waardoor het eindresultaat er prachtig uitziet.

De verf:

Wij gebruiken voornamelijk Sikkens Latex Verf.

Sikkens staat wereldwijd bekend als top A-kwaliteit verf van de grootste verf producent Akzonobel.

Sikkens verf heeft de hoogste schrob waarde dat houd in dat de verf na het aanbrengen zeer goed reinig baar is en geurarm.

Ook een sterk voordeel van Sikkens is dat de verf tijdens het spuiten minder overspray produceert waardoor er veel minder waas wordt verspreidt en de ruimte netjes blijft.

Prijzen:

Bij ons weet u altijd vooraf wat de prijzen zijn omdat wij prijzen hanteren waarop wij adverteren dus er komen geen kosten bij zoals reiskosten, materiaal kosten, verf kosten onze prijs is dus All-In.

Wij zijn makkelijk bereikbaar van maandag t/m zondag in de ochtend, middag & avond.

  • Mobiel/whatsApp    06 485 892 55

Wij zijn werkzaam in de volgende provincies:

Noord-Brabant
Zuid-Holland
Noord-Holland
Zeeland
Utrecht
Gelderland

 

Tarief: €6,50 Per M² All-In

 

 

Category
Services
Open chat
Hallo :)

Heeft u een vraag?

Stel het dan hier, wij helpen u graag verder.