Ontvang 20% Burenkorting Op al onze Services!!

Van korting op een rekening houdt iedereen wel van, ook als het om stuken of latex spuiten gaat. Daarom hanteert Bouw Service Koba een burenkorting van 20% als u en uw buren tegelijkertijd onze diensten afnemen. Zijn er dus in uw buurt meerdere huizen die toe zijn aan een nieuwe stuc of latex beurt? Dan kan het zijn dat jullie in aanmerking komen voor een aantrekkelijke burenkorting.

Bent u dus opzoek naar een Latex verf spuiter voor een nieuw op te leveren huis of een renovatie in uw bestaande huis, dan kan het misschien wel baten om te vragen of uw buren ook opzoek zijn naar een kwaliteit Latex Spuiter en ontvang 20% burenkorting op jullie project.

Hoe werkt Burenkorting?

Maar hoe werkt die burenkorting nou precies? Stel dat er in uw straat 3 buren zijn die net als u opzoek zijn naar een Latex Spuiter die wanden saus klaar dun pleisteren en latex gespoten wilt hebben. Als we er dan gemakshalve ervan uit gaan dat iedere bewoner 350m2 muuroppervlak afneemt, zou iedere buur apart ongeveer €17.95 ex. btw per vierkante meter gefactureerd krijgen. Maar samen, als het totaal oppervlak boven de 1000m2 is, zal er 20% korting in rekening worden gebracht. Dit zou in ons voorbeeld betekenen dat iedere buur tot wel €1000 ex. btw bespaart op hun totaal rekening.

Verder is het belangrijk om te begrijpen dat u als buren kwalificeert als u:

  • In dezelfde buurt woont

Wij staan u graag te woord.

Bent u nou ook benieuwd wat de prijs voor uw Dunpleisteren of Latex spuiten is na aftrek van de burenkorting? Bel ons op 06-48589255 of e-mail ons op en ontvang direct en geheel vrijblijvend een offerte voor jullie volgende bouwproject.

Contacteer ons en weet exact wat u betaald binnen 5 minuten.

Kantoor Adres: Verlengde Poolseweg 16 Breda, 4818CL

Werkgebied: Heel Nederland (ex Groningen & Friesland)

Open chat
Hallo :)

Heeft u een vraag?

Stel het dan hier, wij helpen u graag verder.